Ingrid Couwenberg

Mijn naam is Ingrid Couwenberg – ten Pas.

Van oorsprong ben ik A-verpleegkundige met specialisatie hartbewaking. Daarna heb ik de opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg gevolgd, zodat ik wijkverpleegkundige kon worden. Ik heb een aantal jaren als wijkverpleegkundige in Zoetermeer gewerkt, waar ik allround heb gewerkt, maar vooral veel ervaring in de jeugdgezondheidszorg heb opgedaan.

Een aantal jaren heb ik met plezier in de gezondheidszorg gewerkt, maar op een gegeven moment wilde ik mensen meer kunnen bieden en meer vanuit mijn eigen inzicht kunnen werken. Daarom ben ik in 2003 met mijn eigen praktijk aan huis gestart. Hier kan ik mijn kennis en ervaring als verpleegkundige combineren met andere gevolgde opleidingen.

In 2003 heb ik mijn mastergraad in Reiki gehaald en heb daarna een basisopleiding Shiatsu gevolgd. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd Cranio Sacraal Therapeut. Sindsdien blijf ik me ontwikkelen door middel van nascholingen.                                                        In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor biodynamische craniosacraaltherapie bij Roger Gilchrist. In 2017 heb ik op HBO niveau het diploma Psychosociale Basiskennis (PSBK) gehaald. Ik heb bijscholingen gevolgd op het gebied van coaching en rouw-en verliesbegeleiding.Ter ondersteuning van mijn behandelingen werk ik met bloesemremedies.

Het doel van mijn werk is om door te geven wat ik zelf geleerd en ervaren heb. Door de jaren heen ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn essentie. Nog steeds groei ik in inzicht en wijsheid en steeds beter kan ik een ander begeleiden in een stukje van hun levensweg.

Het stemt me dankbaar om te zien dat volwassenen en kinderen herstellen van hun aandoeningen en klachten, groeien in bewustzijn en weer verder kunnen in hun leven.

Heeft u verdere vragen, dan kunt u mij gerust vrijblijvend bellen of mailen.

btn_neem_contact_op