Chakra- en Klankhealing

Chakra- en Klankhealing

Tijdens een Chakra- en klankhealing werk ik voornamelijk in jouw energieveld om de verschillende chakra’s die zich daar bevinden weer in balans te brengen. Hierdoor zal jouw levenskracht weer beter gaan stromen en zal er heling plaatsvinden waar nodig is.

Wat is Chakra- en Klankhealing?

Tijdens deze healing gebruik ik meerdere instrumenten, maar vooral mijn stem. Ik zing intuïtief klanken, melodieën en woorden die een diepe helende werking hebben. Elke klank heeft een eigen frequentie en resoneert in jouw lichaam en energieveld. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

chakra-klankhealing2

Het effect van klank

Klank heeft een groot effect op lichaam en geest. We horen de geluiden niet alleen met onze oren maar voelen ze in ons hele lichaam. Ons lichaam reageert op klank en trilling. Het idee dat klank en geluid gezond is voor lichaam en geest bestaat al heel lang. Klanken van o.a. een gong, trommel of klankschaal worden al duizenden jaren op verschillende plekken in de wereld gebruikt met als doel om een lichaam dat uit evenwicht is weer terug in balans te brengen. Klank helpt je om geestelijk en lichamelijk in ontspanning te komen, zodat het herstellend vermogen van jouw lichaam zijn werk kan doen. Klanken brengen je terug bij jezelf, Ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Dit geeft ruimte, mentale helderheid, creativiteit en energie.

Omdat het lichaam voor 70 % uit water bestaat is het een goede geleider van geluid. Eventuele blokkades kunnen losgelaten worden door de trilling.

Klank heeft het vermogen om vorm te scheppen. Het maakt geometrische patronen. Klanktrilling is in staat om geometrie in het lichaam te scheppen tot op celniveau. Geometrie is een soort drager, een blauwdruk voor gezondheid. Als je met klank in de lichaamscellen geometrische patronen schept, dan geef je deze cellen weer een blauwdruk voor gezondheid. Je maakt de cellen wakker en activeert het gezonde celgeheugen.

De Chakra- en klankhealing duurt 45 minuten. Je ligt met makkelijk zittende kleren aan op de behandeltafel, maar eventueel kan het ook zittend op een stoel.

Meer weten over Chakra- en Klankhealing?

Neem contact op via het contactformulier, telefonisch via 0172-490589 of door een e-mail te sturen naar info@ingridcouwenberg.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Adres
Praktijk voor Healing & Ontspanning
Pijlkruid 31
2408LJ Alphen aan den Rijn

Telefoon
0172-490589

E-mail
info@ingridcouwenberg.nl