Meditatie

Meditatie

Door meditatie kom je weer in verbinding met je lichaam. Je wordt je bewust van de signalen die je lichaam geeft. Meditatie heeft niet alleen als doel om te ontspannen, maar is ook een middel om je bewust te worden van je gedachten, overtuigingen en gevoelens.

Meditatie

Een belangrijk onderdeel in mijn praktijk is meditatie. Hiermee worden lichaam en geest tot rust gebracht. Door meditatie kom je weer in verbinding met je lichaam. Je wordt je bewust van de signalen die je lichaam geeft. Meditatie heeft niet alleen als doel om te ontspannen, maar is ook een middel om je bewust te worden van je gedachten, overtuigingen en gevoelens. Je laat op dat moment het verleden en de toekomst los en komt in het “nu”. Het kost training en geduld om je niet af te laten leiden door je onrust en gedachten. Na meditatie voel je je kalmer en sterker. Je leert luisteren naar de stem van je hart, naar je intuïtie. Die stem in jou van waarheid, wijsheid en liefde is verbonden met jouw hoger Zelf.

Meditatie geef ik tijdens een persoonlijke sessie, maar ook wekelijks in groepsverband.

"To know yourself as the Being underneath the thinker,

the stillness underneath the mental noise,

the love and joy underneath the pain,

is freedom, salvation, enlightenment.”

Eckhart Tolle

meditatie

Meer weten over Meditatie?

Neem contact op via het contactformulier, telefonisch via 0172-490589 of door een e-mail te sturen naar info@ingridcouwenberg.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Adres
Praktijk voor Healing & Ontspanning
Pijlkruid 31
2408LJ Alphen aan den Rijn

Telefoon
0172-490589

E-mail
info@ingridcouwenberg.nl