Somato Emotional Release

Somato Emotional Release

Door middel van het werk met bindweefsel kunnen blokkades in het lichaam gevonden worden en opgelost worden, zodat alle vloeistoffen, zenuwimpulsen, meridiaanstromen en alle andere functies in het lichaam weer maximaal kunnen werken.

meditatie

Wat is Somato Emotional Release?

Soms is puur lichamelijk werk niet voldoende. Een blokkade of een trauma heeft een emotionele geschiedenis die nog niet opgelost is. Wanneer psychische of emotionele problemen de werking van de geest of het lichaam negatief beïnvloeden kunnen we deze opzoeken en aandacht geven, zodat het kan ontladen.

Hoe kan Somato Emotional Release helpen?

Door fysiek of met intentie naar deze plek in het lichaam toe te gaan krijgt de blokkade de kans om zich te uiten. Dit laatste hoeft niet altijd een spitten in het verleden te zijn, soms is het voldoende om het trauma of de blokkade als een energie te herkennen die in het lichaam gekomen is en dus ook weer losgelaten kan worden.

Dus als de opgesloten emoties erkend en onderzocht zijn, is het lichaam pas klaar om de blokkade aan te pakken en los te laten. Er ontstaat een enorme rust en helderheid wanneer een mens in contact gebracht wordt met zijn eigen zuivere energie. Hierdoor is heling van binnen uit mogelijk.

Het is een toevoeging in je leven om je persoonlijke belevingswereld te leren verkennen, de signalen van je lichaam te herkennen en hiervan te leren. Op deze wijze ga je ontdekken wie je werkelijk bent en kan je komen tot een goed zelfbeeld en je eigenheid. Als je zo’n bewustwordingsproces meemaakt zal je daarna met meer plezier en kracht in je leven staan.

Meer weten over Somato Emotional Release?

Neem contact op via het contactformulier, telefonisch via 0172-490589 of door een e-mail te sturen naar info@ingridcouwenberg.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Adres
Praktijk voor Healing & Ontspanning
Pijlkruid 31
2408LJ Alphen aan den Rijn

Telefoon
0172-490589

E-mail
info@ingridcouwenberg.nl