Praktijk is weer open!

Vanaf 11 mei is de praktijk weer geopend. Zo langzamerhand zal ik met degenen die een afspraak hadden staan contact opnemen en een nieuwe afspraak plannen. Maar je mag uiteraard zelf ook initiatief nemen.

Ook is er vanaf nu de mogelijkheid om in groepjes van 2 of 3 personen een meditatie van 45 minuten af te spreken. De kosten hiervan zijn 12,50 euro p.p. Dit kan op dinsdag- of donderdagmiddag. Tijdstip kan in overleg.

 

Richtlijnen:

Ik werk in mijn praktijk volgens een protocol van mijn beroepsvereniging. Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen vraag ik je om bij binnenkomst eerst je handen te wassen in de toilet. Graag je handen afdrogen met een tissue. We houden zo veel mogelijk 1,5 mtr. afstand van elkaar. We schudden geen handen.

Voorlopig schenk ik geen thee en water, maar vraag ik je om je eigen flesje water mee te nemen en een kleine handdoek voor onder je hoofd. Als je het zelf prettig vindt mag je ook een groot badlaken meenemen.

En het allerbelangrijkste blijft dat je de afspraak afzegt bij verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn en temperatuursverhoging. Ook als een huisgenoot of familielid klachten heeft. Bij twijfel neem je telefonisch contact met me op.

Als je op de behandeltafel ligt en ik in de buurt van je hoofd ben zullen we zo min mogelijk praten. In principe draag ik geen mondkapje tijdens de behandeling. Maar geef gerust aan als je het een prettig idee vindt dat ik wel een mondkapje draag. Het gaat er om dat je je comfortabel voelt. Er zullen ook situaties zijn dat ik zelf beslis om een mondkapje te dragen.

Je krijgt een factuur mee die je thuis kan overmaken. Er wordt in deze tijd niet contant betaald.

Ik neem alle hygiëne voorschriften serieus. Ik hoop dat je je in dit opzicht veilig voelt in mijn praktijk.
De dag voor de afspraak stuur ik je een mail om te checken of je echt geen klachten hebt. Als één van ons of onze huisgenoten op de dag van de afspraak last heeft van verkoudheid, keelpijn, loopneus, hoesten, niezen of temperatuursverhoging zeggen we de afspraak af.
Bij de behandeling van een kind is 1 ouder welkom. De ouder houdt zoveel mogelijk  1,5 mtr. afstand van mij.
Het zal voor ons allen even wennen zijn om op deze manier met elkaar om te gaan, maar laten we ons verder gewoon richten op het doel van jouw komst.
Fijn om je (weer) te ontmoeten!
Ingrid