Tarieven

Tarieven

Tarieven

Per 1 januari 2024 zijn de tarieven:

Behandeling Periode Tarief 
Volwassenen 45 of 75 minuten 69 of 79 euro
Kinderen tot 13 jr 45 minuten 69 euro
Huisbezoek 75 minuten 95 euro
Meditatie in groep 60 minuten 15 euro
  • Volledige sessie van 75 minuten: Coachingsgesprek, combinatie van Craniosacraaltherapie, Energetische Healing en Sjamanistische Healing, mogelijk aangevuld met SER en Shiatsu.
  • Sessie van 45 minuten: Cranio en Energetische Healing / Chakra- en Klankhealing
  • De eerste sessie met intakegesprek duurt altijd 75 minuten.
  • Na afloop van de behandeling kan er contant of per bank betaald te worden. Wordt er per bank betaald, dan dient het bedrag binnen 14 dagen overgemaakt te zijn op mijn bankrekening o.v.v. het factuurnummer.
  • Voor uw behandeling is ruim tijd gereserveerd. Annulering van een afspraak graag uiterlijk 24 uur van tevoren per telefoon of mail doorgeven. Indien een afspraak niet wordt nagekomen of te laat geannuleerd, wordt de volledige behandeling doorberekend.

Vergoeding zorgverzekeraars

Ondanks dat ik een volledig gecertificeerd craniosacraal therapeut ben inclusief de verplichte nascholingen, heb ik er vanaf januari 2021 voor gekozen mij niet meer aan te sluiten bij een beroepsvereniging en koepelorganisatie. Dit betekent dat de behandelingen niet meer via de diverse zorgverzekeringen vergoed worden.

Meer weten over de praktijk?

Neem contact op via het contactformulier, telefonisch via 0172-490589 of door een e-mail te sturen naar info@ingridcouwenberg.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Adres
Praktijk voor Healing & Ontspanning
Pijlkruid 31
2408LJ Alphen aan den Rijn

Telefoon
0172-490589

E-mail
info@ingridcouwenberg.nl