Meditatie in kleine groep

Dit najaar zal ik weer een aantal groepsmeditaties verzorgen. Het zijn meditaties van 45 minuten waarbij ik je stap voor stap naar de stilte in jou breng. Na de meditatie is er even gelegenheid voor een kopje thee en het delen van ervaringen. Er zullen drie meditatieavonden van chakrahealing zijn waarbij alle bekende chakra’s aan bod komen.

Deze drie avonden horen bij elkaar, maar je kan je ook voor één avond inschrijven.

Maandag 12 september, 3 oktober en 24 oktober om 19.30 uur in mijn praktijkruimte

Onze levensenergie kan geblokkeerd raken waardoor je uit balans raakt of ziek wordt. De energiewielen of chakra’s ontvangen energie en geven het weer af in ons lichaam. Ze zijn verbonden met bepaalde delen van ons lichaam.  Door geblokkeerde chakra’s aandacht te geven en te helen kan de levensenergie weer vrij doorstromen.

42 euro voor een pakket van 3 meditatieavonden
15 euro voor een eenmalige meditatieavond

Volle maan meditatie
Als je elke dag even naar de Maan kijkt dan ontdek je hier een duidelijke cyclus in; Vanaf nieuwe maan gaat zij groeien tot aan volle maan waarbij ze vervolgens afneemt tot ze bij donkere maan niet meer zichtbaar is en vanaf nieuwe maan weer gaat groeien tot ze bij volle maan weer volledig zichtbaar is.

De volle maan is niet alleen mooi en magisch om te zien, maar zendt ons ook haar yin energie, de goddelijke vrouwelijke energie. Zo heeft elke volle maan haar eigen thema en geeft het ons de mogelijkheid om in harmonie met het universum te leven.  Volle maan is een mooi moment voor loslaten van negatieve gedachten, gedragingen en patronen, blokkades en oude negatieve stukken uit het verleden. Het is een moment om met een schone lei te beginnen. Als de maan vol is schijnt het licht op donkere stukken in ons. We kunnen met volle maan onze dromen manifesteren, vergeven en dankbaar zijn.

Data volle maan meditatie
Maandag 10 oktober, dinsdag 8 november, donderdag 8 december om 19.30 uur in mijn praktijkruimte.
Kosten 15 euro per avond of 42 euro voor een pakket van 3 keer.

Laat een reactie achter